Sanitair in Purmerend

Bent u op zoek naar een specialist in sanitair in regio Purmerend? Dan bent u aan het juiste adres bij Roko de Goorn. In regio Purmerend vindt u onze showroom, uiteraard kunt u onze sanitair vanuit Purmerend bestellen vanuit onze webshop. Bij Roko de Goorn vindt u uitsluitend sanitair van uitstekende kwaliteit. Wij leveren alle A-merken tegen concurrerende prijzen.

Roko de Goorn biedt u de volgende voordelen als u voor ons kiest voor uw sanitair in Purmerend:

  • Uitsluitend topmerken sanitair;
  • Scherpe tarieven;
  • Een adres voor sanitair, verwarming en welness;
  • Betalen op Roko.nl is makkelijk en veilig; 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor sanitair in Purmerend? Of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 0229 – 540 517.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in de Goorn. Wij zijn gevestigd aan de Wieder 35 in de Goorn. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Showroom sanitair in regio Purmerend

De showroom van RoKo bestaat uit twee verdiepingen, met een totale oppervlakte van bijna 3500 m². Bij de showroom is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

De benedenverdieping van RoKo is ingericht met de nieuwste buitenspabaden, badmeubelen en diverse aanbiedingen. Op de begane grond worden er naast de buitenspa’s ook badmeubelen gepresenteerd. Deze importeert RoKo rechtstreeks uit de fabriek, waardoor deze producten voor u extra voordelig zijn. Op de bovenetage  is het ruime assortiment op het gebied van verwarming, sanitair en tuinmeubelen gepresenteerd.

Het sanitairgedeelte bestaat hoofdzakelijk uit A-merken, zoals Sphink, Villeroy&Boch, Sanijura, en Grohe, Detremmerie, Hansa en Burgbad. De producten zijn hier gepresenteerd in diverse badkameropstellingen. RoKo beschikt over een ruim assortiment ligbaden, naar wens met en zonder whirlpool. Daarnaast zijn er ook inloopdouches, douchecabines en stortdouches opgesteld in verschillende prijsklassen. Als u echt wilt genieten, kan RoKo bovendien Eago stoomcabines leveren. RoKo importeert deze stoomcabines, die in diverse afmetingen en kleuren verkrijgbaar zijn. Ook op het gebied van keuken-, douche-, bad- en wastafelkranen heeft RoKo verschillende merken en modellen.

Direct sanitair voor in Purmerend aanschaffen?

Wilt u direct uw voorkeur sanitair voor in Purmerend aanschaffen? Dat kunt u doen via onze online webshop. In de webshop vindt u alle sanitair artikelen, die u ook aantreft in onze showroom. Als u eventueel aanvullende vragen heeft over onze sanitair voor in Purmerend kunt u uiteraard ook nog contact met ons opnemen.